Visgraat vloer laten leggen

Visgraat legservice

Het leggen van een visgraat vloer is een flinke uitdaging! Dit is werk voor een vakman. De aantrekkelijke, schuine hoeken leggen zichzelf helaas niet. U dient rekening te houden met een strakke ondergrond, een goede uitmeting en het leggen in de juiste graden. Vakwerk is niet alleen het goed kunnen leggen van de vloer, maar ook van de voorbereiding en nazorg ervan.

Bent u graag zeker van een professionele afwerking van uw visgraat vloer? Dan staan wij voor u klaar! Met gebruik van onze jarenlange ervaring, vakkundige legservice en inclusief egaliseren. Een perfect gelegde vloer, gegarandeerd!

Neem contact op
Vraag een offerte aan

Laat je visgraat vloer leggen door echte specialisten!

Stap 1: Oriënteren op de gewenste visgraat vloer

Tijdens het oriënteren naar een nieuwe visgraat vloer kunnen er verschillende vragen opspelen. Wilt u de producten met eigen ogen zien? Plan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek en ervaar de producten zelf!

Bekijk onze visgraat vloeren

Stap 2: Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na het oriënteren kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul ons offerteformulier zo compleet mogelijk in en wij voorzien u van een maatwerk prijsopgave. Indien er vanuit onze kant nog vragen of onduidelijkheden, zijn zullen wij contact opnemen.

Stap 3: Offerte ontvangen en ondertekenen

Bekijk de offerte en check of alle wensen zijn meegenomen. Indien de offerte akkoord is kunt u deze telefonisch of via de mail bevestigen. 

Stap 4: Inplannen legservice

Na akkoord op de offerte plannen we een een dag of meerdere dagen voor het leggen van uw visgraat vloer in. De benodigde tijd is afhankelijk van de grootte van uw ruimte en het aantal te leggen vierkante meters.

Stap 5: Visgraat vloer leggen

De dag voor het leggen van uw visgraat vloer is aangebroken! Onze visgraat maken de vloer klaar en starten met de vakkundige legservice, indien gewenst inclusief egaliseren!

Voorbeelden Hollander legservice, in visgraat patroon:

Vraag vrijblijvend een offerte aan