Traprenovatie

Specialist in trapbekleding

Is uw trap aan vervanging toe, of gewoon toe een nieuwe look? Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het bekleden/stofferen van alle soorten trappen. Met Hollander Vloeren kiest u voor een kwaliteitsproduct en -afwerking, dat een geheel vormt met de rest van uw woning!

Neem contact op
Vraag een offerte aan

Is uw huidige trap aan renovatie toe?

Bij traprenovatie kijken wij verder dan slechts het bekleden van de trap. Onze specialisten staan klaar voor het strippen van de gehele trap; van de toplaag tot de eventuele lijm- of verfresten. Gaten, deuken en andere oneffenheden worden gerenoveerd. Vervolgens wordt de nieuwe afwerking geplaatst. De trap wangen (zijkant), trapleuning en/of het plaatsen van LED verlichting worden ook meegenomen.

Trapbekleding voor een nieuwe trap

Heeft u een nieuwe trap, of wordt de trap volledig kaal aangeleverd? Dan spreken wij slechts van trapbekleding. Dit is de meest kosteffectieve manier om uw trap een nieuwe look te geven. Wij plaatsen hier slechts een nieuwe laag over de bestaande trap. 

Trapbedekking

Er zijn tal van mogelijkheden voor het bekleden van een trap. Bij het kiezen van het materiaal is het van belang dat de eigenschappen aan uw persoonlijke wensen voldoen. Denk hierbij aan veiligheid, onderhoud, akoestiek en prijs. Onze medewerkers staan klaan om u te adviseren aan de hand van uw wensen.

Overzettreden trap

De populairste oplossing is het plaatsen van overzettreden. Dit zijn planken die wij over een bestaande trede plaatsen. Zo bereik je op een eenvoudige wijze een compleet nieuwe look. Tegen een fractie van de kosten!

Overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Trap overzettreden PVC
  • Trap overzettreden vinyl
  • Trap overzettreden laminaat

Anti slip trapbedekking

Traptreden kunnen soms glad zijn en een ongeluk zit in een klein hoekje. Om uitglijden en ongelukken op de trap te voorkomen, zijn antislip strips ontwikkeld. Een subtiele manier om de veiligheid op een trap te verhogen. Antislip tape is leverbaar in diverse kleuren en breedtes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap?

Projecten Traprenovatie

Persoonlijk advies of een offerte aanvragen?

Er gaat toch niets boven de producten met eigen ogen te bekijken? Plan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek of het zien en voelen van onze producten.

Contact

Rosa Andrea

Voor de tweede keer onze trap laten bekleden door JH Hollander Interieurinrichting. Heel tevreden over het eindresultaat! Super goede service, heel professioneel en werken heel netjes. Helemaal top!

Serge van Egdom

Fantastische ervaring met Hollander Vloeren. Super strak gelegd en naar mijn ervaring zeer vakkundig en snel. Ik kan ze met heel veel plezier aanraden als specialist! Wij genieten van onze prachtige nieuwe visgraat PVC vloer.

Annette Lamers

Geweldige service en goed advies. Mooi familie bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Professionele werkwijze. We zijn ontzettend tevreden over het leggen en de kwaliteit van de vloer en aanbrengen van de plinten. Onze huiskamer is erg mooi geworden. Heel erg bedankt.

Yvonne Delorme

Een top bedrijf, houden zich perfect aan de afspraak. Aan de afwerking, zie je direct de jaren lange ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgt. razend snel.
Wij zijn onwijs blij

Gusta Winnubst

De trappenhuizen van drie verschillende gebouwen in één VvE: laat dat maar aan de mannen van Hollander over om dat professioneel, snel en perfect te stofferen. Deskundigheid en kwaliteit is doorgevoerd in de hele keten, van het advies, de offerte t/m de planning en het werk zelf. Ook tijdens de oplevering zetten ze de puntjes op de i want ze werken zeer netjes. Het werk is piccobello in orde maar de allergrootste troef zijn de beide Hollanders en hun team: ontzettend aardige en betrouwbare mensen die je graag over de vloer hebt. Chapeau!

Eva Kingma

Onwijs mooie kwaliteit vloeren, super fijne mensen en een TOP service!!!

Lize en Paul Aafjes

Zeer tevreden over het hele proces van het uitzoeken van de juiste vloer tot aan de plaatsing.

Goed advies gekregen over de verschillende mogelijkheden en verschillende grote en kleine houten stalen in huis gehad om echt goed te bepalen of dit de vloer is die je gaat aanschaffen.

De plaatsing ging ook gesmeerd de mannen werken zeer netjes en vakkundig tot aan de kleine hoekjes (waar zij ook goede en handige oplossingen voor verzinnen) Wij zijn dan ook super tevreden en blij met het eind resultaat en gaan dagelijks genieten van de prachtige vloer! Onwijs bedankt en wij bevelen iedereen JH Hollander interieurinrichters aan!

Roy Smit

JH Hollander interieurinrichters hebben bij ons op de verdiepingen een prachtige PVC-vloer van Beautifloor gelegd. Ook van vrienden en familie krijgen we positieve reacties over de vloer. De heren hebben de vloer snel, vakkundig en volgens planning gelegd. Kortom een uitstekende ervaring. Binnenkort willen wij ook de trappen met PVC laten bekleden door dit bedrijf.

Kim de With

Zeer tevreden over de goede en vriendelijke service. Snel contact en snel een optie voor plaatsing! Van begin tot einde klasse service!! Trap is geworden zoals verwacht, misschien zelfs mooier!!

Schrijf een review ->