Vraag je Vrijblijvende Offerte aan!

Heb je al een keuze kunnen maken?

Vraag dan direct een persoonlijke offerte aan via het onderstaande offerteformulier. Probeer zo specifiek mogelijk zijn met het invullen van het formulier. Des te scherper wij de offerte kunnen samenstellen.

Vraag je Vrijblijvende Offerte aan!

Heb je al een keuze kunnen maken?

Vraag dan direct een persoonlijke offerte aan via het onderstaande offerteformulier. Probeer zo specifiek mogelijk zijn met het invullen van het formulier. Des te scherper wij de offerte kunnen samenstellen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, pdf.

Alle met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen velden.

Onze beoordeelingen

JH Hollander Interieurinrichters
4.9
Based on 23 reviews
powered by Google
Maarten Van Den Beemd
Maarten Van Den Beemd
07:05 31 Mar 20
JH Hollander Interieurinrichters, Bedankt voor het bekleden van onze trap, we zijn zeer te spreken over jullie vakkundige en nette afhandeling van de werkzaamheden en zullen jullie adviseren aan onze vrienden. De trap is zeer mooi geworden en netjes afgewerkt. Bedankt voor het mee denken en jullie advies. Maarten van den Beemd
Eva Kingma
Eva Kingma
18:53 19 Mar 20
Onwijs mooie kwaliteit vloeren, super fijne mensen en een TOP service!!!
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
11:09 11 Mar 20
De trappenhuizen van drie verschillende gebouwen in één VvE: laat dat maar aan de mannen van Hollander over om dat professioneel, snel en perfect te stofferen. Deskundigheid en kwaliteit is doorgevoerd in de hele keten, van het advies, de offerte t/m de planning en het werk zelf. Ook tijdens de oplevering zetten ze de puntjes op de i want ze werken zeer netjes. Het werk is piccobello in orde maar de allergrootste troef zijn de beide Hollanders en hun team: ontzettend aardige en betrouwbare mensen die je graag over de vloer hebt. Chapeau!
Mieke Klaassen
Mieke Klaassen
20:13 03 Nov 19
Mooie vloer voor onze slaapkamer. Strak gelegd en goed afgewerkt.
Lize Tensen
Lize Tensen
18:40 06 Aug 19
Zeer tevreden over het hele proces van het uitzoeken van de juiste vloer tot aan de plaatsing. Goed advies gekregen over de verschillende mogelijkheden en verschillende grote en kleine houten stalen in huis gehad om echt goed te bepalen of dit de vloer is die je gaat aanschaffen. De plaatsing ging ook gesmeerd de mannen werken zeer netjes en vakkundig tot aan de kleine hoekjes (waar zij ook goede en handige oplossingen voor verzinnen) Wij zijn dan ook super tevreden en blij met het eind resultaat en gaan dagelijks genieten van de prachtige vloer! Onwijs bedankt en wij bevelen iedereen JH Hollander interieurinrichters aan!
Yvonne Delorme
Yvonne Delorme
07:15 20 Jun 19
Een top bedrijf, houden zich perfect aan de afspraak. Aan de afwerking, zie je direct de jaren lange ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgt. razend snel. Wij zijn onwijs blij
Roy Smit
Roy Smit
13:56 27 Dec 17
JH Hollander interieurinrichters hebben bij ons op de verdiepingen een prachtige PVC-vloer van Beautifloor gelegd. Ook van vrienden en familie krijgen we positieve reacties over de vloer. De heren hebben de vloer snel, vakkundig en volgens planning gelegd. Kortom een uitstekende ervaring. Binnenkort willen wij ook de trappen met PVC laten bekleden door dit bedrijf.
Ontevreden Klant
Ontevreden Klant
07:38 28 Nov 17
De mannen van Hollander vloeren hebben een super mooie Marmoleum trap snel afgeleverd. Ze hebben goed vakkundig advies van tevoren gegeven, ze waren op tijd op de afspraken. De service was in het totaal heel goed. Bedankt
Kim de With
Kim de With
23:38 15 Nov 17
Zeer tevreden over de goede en vriendelijke service. Snel contact en snel een optie voor plaatsing! Van begin tot einde klasse service!! Trap is geworden zoals verwacht, misschien zelfs mooier!!
Claudia Ris
Claudia Ris
15:18 31 Mar 17
Super blij met me bedekte trap! Super strak gelegd en dat binnen een aantal uur! Raad jullie zeker aan!
Richard Haaker
Richard Haaker
19:07 09 Nov 16
Heel erg netjes gedaan! Super strak is de vloer geworden! Heel erg bedank. Echte vakmannen!
Suzanne Van De Beek
Suzanne Van De Beek
17:21 22 Sep 16
Prachtige vloer bij ons op het kinderdagverblijf laten leggen door Hollander Interieurinrichters. Fijne samenwerking, klantvriendelijk, prettig in omgang en alles is bespreekbaar. Echt een aanrader! Toppers zijn het. Bedankt!!
Onur Gedik
Onur Gedik
05:49 06 Sep 16
Zeer goede ervaring met JH Hollander Interieurinrichters. Goed en dynamisch team dat snel kan schakelen. Binnen een halve dag hebben ze laminaat op mijn muur aangelegd. Zeker een aanrader! Om de finishing touch te geven zijn ze nogmaals langsgekomen. Mijn complimenten naar de heren.
Volgende beoordelingen