Assortiment Vloeren

Dé specialist in vloeren

Als specialist op het gebied van vloeren bieden een ‘’one-stop shop’’. Voor het aankopen van uw perfecte (onder) vloer tot onze professionele legservice. Of het nu gaat om laminaat, parket, visgraat of marmoleum, wij hebben een uitgebreid assortiment vloerbedekking voor uw woning.

Vragen of meer informatie? Neem contact op of plan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek en ervaar zelf onze producten!

Neem contact op
Vraag een offerte aan

Montage service

Het leggen van een vloer is geen eenvoudig karwei en vraagt vaak ook om een vakkundige aanpak met de nodige kennis. Bij Hollander Vloeren staat voor ieder type vloer een specialist klaar voor vakkundige legservice. Onze specialisten weten, dankzij hun jarenlange ervaring, precies waar zij op moeten letten. Kies voor de specialist van Hollander Vloeren om u te verzekeren van een vloer die jaren lang meegaat en vakkundig wordt gelegd.

Laminaat – één van de populairste vloeren in Nederland. Bekijk ons assortiment laminaat vloeren.

Laminaat vloer

Lamelparket – een houten vloer die bestaat uit meerdere lagen. Bekijk ons assortiment parket vloeren.

Parket vloeren

Marmoleum – oersterk en minimale impact op het milieu. Bekijk ons assortiment marmoleum vloeren.

Marmoleum

PVC – het uiterlijk van hout of steen met de voordelen van kunststof. Bekijk ons assortiment pvc vloeren.

PVC vloeren

Visgraat – trekt de aandacht en zorgt voor het juiste contrast. Bekijk ons assortiment visgraat vloeren.

Visgraat vloeren

Tapijt – sfeer verhogend en warm aan de voeten. Bekijk ons assoirtment tapijt vloeren.

Tapijt vloeren

Vinyl – onderhoudsvriendelijk en voor iedere ruimte in uw woning. Bekijk ons assortiment vinyl vloeren.

Vinyl vloeren

Rosa Andrea

Voor de tweede keer onze trap laten bekleden door JH Hollander Interieurinrichting. Heel tevreden over het eindresultaat! Super goede service, heel professioneel en werken heel netjes. Helemaal top!

Serge van Egdom

Fantastische ervaring met Hollander Vloeren. Super strak gelegd en naar mijn ervaring zeer vakkundig en snel. Ik kan ze met heel veel plezier aanraden als specialist! Wij genieten van onze prachtige nieuwe visgraat PVC vloer.

Annette Lamers

Geweldige service en goed advies. Mooi familie bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Professionele werkwijze. We zijn ontzettend tevreden over het leggen en de kwaliteit van de vloer en aanbrengen van de plinten. Onze huiskamer is erg mooi geworden. Heel erg bedankt.

Yvonne Delorme

Een top bedrijf, houden zich perfect aan de afspraak. Aan de afwerking, zie je direct de jaren lange ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgt. razend snel.
Wij zijn onwijs blij

Gusta Winnubst

De trappenhuizen van drie verschillende gebouwen in één VvE: laat dat maar aan de mannen van Hollander over om dat professioneel, snel en perfect te stofferen. Deskundigheid en kwaliteit is doorgevoerd in de hele keten, van het advies, de offerte t/m de planning en het werk zelf. Ook tijdens de oplevering zetten ze de puntjes op de i want ze werken zeer netjes. Het werk is piccobello in orde maar de allergrootste troef zijn de beide Hollanders en hun team: ontzettend aardige en betrouwbare mensen die je graag over de vloer hebt. Chapeau!

Eva Kingma

Onwijs mooie kwaliteit vloeren, super fijne mensen en een TOP service!!!

Lize en Paul Aafjes

Zeer tevreden over het hele proces van het uitzoeken van de juiste vloer tot aan de plaatsing.

Goed advies gekregen over de verschillende mogelijkheden en verschillende grote en kleine houten stalen in huis gehad om echt goed te bepalen of dit de vloer is die je gaat aanschaffen.

De plaatsing ging ook gesmeerd de mannen werken zeer netjes en vakkundig tot aan de kleine hoekjes (waar zij ook goede en handige oplossingen voor verzinnen) Wij zijn dan ook super tevreden en blij met het eind resultaat en gaan dagelijks genieten van de prachtige vloer! Onwijs bedankt en wij bevelen iedereen JH Hollander interieurinrichters aan!

Roy Smit

JH Hollander interieurinrichters hebben bij ons op de verdiepingen een prachtige PVC-vloer van Beautifloor gelegd. Ook van vrienden en familie krijgen we positieve reacties over de vloer. De heren hebben de vloer snel, vakkundig en volgens planning gelegd. Kortom een uitstekende ervaring. Binnenkort willen wij ook de trappen met PVC laten bekleden door dit bedrijf.

Kim de With

Zeer tevreden over de goede en vriendelijke service. Snel contact en snel een optie voor plaatsing! Van begin tot einde klasse service!! Trap is geworden zoals verwacht, misschien zelfs mooier!!

Schrijf een review ->